Actualitat

L’Ajuntament de Vidreres reparteix mascaretes gratis

Aquesta és una iniciativa dins el marc de la campanya Posa’t la Mascareta. Els joves del programa JOB e-LOGIS de la Fundació Universitària Martí l’Humà han ajudat en el repartiment.

L’Ajuntament de Vidreres posa 3000 mascaretes a disposició de la ciutadania de forma totalment gratuïta. Per tal que tothom pugui tenir cura de les mesures sanitàries, el passat dijous 4 de febrer es va fer el primer repartiment de mascaretes al mercat municipal.

En aquesta primera jornada ja es van repartir 406 mascaretes i es seguiran repartint fins exhaurir existències. És la primera vegada que es fa un projecte d’aquest tipus i no es descarta que tingui continuïtat més endavant amb altres elements de protecció enfront la Covid, com pot ser gel hidroalcohòlic per exemple.

Per a la regidora de Sanitat, Eva Madrenys: “aquest projecte és important per fer pedagogia entre la ciutadania sobre la importància de dur sempre ben posada la mascareta, mans netes i mantenir la distància social. Des de l’Ajuntament posem gran esforços en fer que els vidrerencs i vidrerenques facin cas de les mesures de precaució i creiem que ara és també un bon moment per fer un especial incís, tenint les eleccions de diumenge a la vista. De totes maneres seguirem fent aquestes actuacions al llarg de les properes setmanes”.

El programa SINGULARS

El programa SINGULARS és una iniciativa promoguda i subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil.

La Fundació Universitària Martí l’Humà executa aquest programa dirigit a joves inscrits en Garantia Juvenil amb una visió integral i sinèrgica amb empreses, entitats i associacions.

Els joves participants són 15 joves, la majoria vidrerencs, d’entre 16 i 29 anys que ni estudien ni treballen i que fan una formació ocupacional en temes de logística, magatzem i comerç. En aquest projecte, a part de fer un itinerari d’inserció laboral, també desenvolupen estades de pràctiques.

Els programes JOB e-LOGIS i JOC e-COMM s’executen a 5 comarques diferents, entre elles la Selva i concretament al municipi de Vidreres.

Continguts relacionats

Back to top button