Actualitat

L’Ajuntament de Vidreres participarà en el projecte “Els camins de la història de la comarca de la Selva”

Aquest és un projecte desenvolupat pel Consell Comarcal de la Selva i pel qual Vidreres en forma part amb diferents tòtems informatius i posant a disposició espais municipals.

En el ple ordinari del mes d’octubre, celebrat el passat dilluns dia 4,  aprova el Conveni entre el Consell Comarcal i l’Ajuntament de Vidreres en el marc del projecte “Els camins de la història a la comarca de la Selva”. Aquest és un projecte que es desenvolupa per l’ens supracomarcal amb la subvenció del Pla de foment territorial del turisme. 

“Els camins de la història a la comarca de la Selva” té l’objectiu d’integrar els elements de patrimoni històric de la Selva i la xarxa de camins actual a través d’una correcta senyalització que faciliti l’accés a aquests recursos. Així l’Ajuntament destinarà un total de 3.898,07€ per a la instal·lació de 3 tòtems en diferents punts del municipi. A banda el conveni acorda que el consistori posarà a disposició del Consell Comarcal espais municipals per a aquesta finalitat. Així darrerament s’han fet actuacions similars amb la senyalització de l’església de Vidreres, la de Caulés o el Castell de Sant Iscle. 

Per a l’alcalde, Jordi Camps: “amb aquest conveni de col·laboració posem en comú el patrimoni del municipi amb el de la comarca, entenent el vincle que tenim amb altres edificacions històriques de la comarca de la Selva com pot ser el castell de Montsoriu”. 

A banda la sessió plenària també ha aprovat el conveni de col·laboració per al desenvolupament de projectes amb Fons europeus amb el Consell Comarcal de la Selva.

A la part final de la sessió plenària va aprovar-se per unanimitat l’adhesió del municipi a la queixa dels municipis de la comarca per reclamar a les administracions i empreses que tenen competències en el subministrament elèctric. L’Ajuntament reclama la solució definitiva a aquest problema per posar fi als talls elèctrics que s’han viscut al municipi darrerament, entenent que aquestes situacions no es produeixen només en episodis d’inclemències meteorològiques extremes, sinó de forma ordinària en qualsevol situació. 

Continguts relacionats

Back to top button