Actualitat

L’Ajuntament de Vidreres Implementa un nou reglament per a l’ús del Català

Aquest nou reglament té per objectiu promoure l’ús del català en totes les seves activitats i comunicacions internes i externes. A més, es treballarà amb les escoles i institucions educatives per fomentar l’ús del català entre els estudiants

Amb l’objectiu de consolidar i augmentar la presència del català en la vida pública i administrativa, l’Ajuntament de Vidreres ha aprovat en la sessió plenària del 12 de desembre, l’adopció d’un nou reglament destinat a promoure activament l’ús del català en totes les seves activitats. Aquesta iniciativa simbolitza un pas més en el compromís de la institució amb la promoció de la llengua i cultura catalanes.

El nou reglament conté diverses directives per assegurar que el català es mantingui com a llengua central en el funcionament diari de l’ajuntament. Aquestes directives inclouen: L’adopció del català com a llengua principal en totes les comunicacions oficials, tant internes com externes, la implementació de programes de formació per a tots els treballadors municipals per millorar la seva fluïdesa i competència en català, l’ús exclusiu del català en tots els materials de màrqueting, campanyes publicitàries i plataformes digitals de l’ajuntament, la promoció activa del català en esdeveniments culturals, festivals i activitats comunitàries, reforçant la seva visibilitat i accessibilitat.

A més, l’Ajuntament de Vidreres s’ha compromès a treballar conjuntament amb les escoles i institucions educatives locals per fomentar l’ús del català entre els estudiants. S’inclouran iniciatives com concursos de redacció, programes d’intercanvi cultural, i suport a activitats extraescolars en català.

L’alcalde de Vidreres, Jordi Camps, ha expressat que “aquest reglament no només és una mesura administrativa, sinó un senyal de la nostra dedicació a cultivar i enriquir la nostra herència lingüística i cultural”.

Continguts relacionats

Back to top button