Actualitat

L’Ajuntament de Vidreres destinarà 210.000€ en millores a equipaments culturals, 120.000€ en millores a les instal·lacions esportives i prop de 250.000€ en millores en manteniments i barris del poble

Són algunes de les inversions destacades del pressupost del 2023 que ascendeix a 11.229.137,28€.

Aquest vespre s’ha aprovat en un ple extraordinari el pressupost municipal pel 2023. El pressupost ascendeix a 11.229.137,28€.

Les inversions previstes passen per nombroses millores tant a les instal·lacions esportives com a les culturals. També millores als diferents barris de Vidreres. 

Pel que fa les millores a les instal·lacions esportives (120.000€ aproximadament), està previst que es facin actuacions al voltant de la línia de vida del pavelló, canviar les claraboies del pavelló, instal·lar una nova protecció al parquet del pavelló, a banda de retolacions vàries al mateix equipament, també condicionament del soterrani on hi ha els magatzems de les entitats, pintar la graderia del camp de futbol així com retolació variada o proteccions a les porteries de futbol. També està previst fer una pista de volei. 

Quant a les millores a equipaments culturals (210.000€) es faran millores al centre cívic, al teatre, a la biblioteca, a Can Xiberta, així com als centres educatius (les escoles Salvador Espriu, Sant Iscle i a la Llar d’Infants). 

A banda també es crearà un local social a La Goba, es milloraran les rutes BTT, hi ha una partida destinada a l’asfaltatge de carrers i s’il·luminarà el mirador de Puigventós. L’apartat d’inversions també contempla els moviments de terres pel condicionament d’un camp de futbol de gespa a Aiguaviva Park, tot aprofitant l’antiga gespa del camp de futbol municipal. 

Amb tot, la partida destinada a inversions puja 924,701€. 

El pressupost d’aquest any és prop de 2 milions d’euros major en relació al del 2022 (que era de 9,3 milions d’euros). Pel que fa a l’apartat de recaptació no es modifiquen les taxes.  

L’alcalde, Jordi Camps, explica que “són uns pressupostos més expansius, que donen resposta a les necessitats que han fet arribar al consistori els veïns i veïnes. Els pressupostos són responsables en relació a les inversions i ingressos. Són uns pressupostos basats en la prudència, el control de la despesa pública, la cerca de l’eficiència i l’eficàcia”. 

Continguts relacionats

Back to top button