Actualitat

L’Ajuntament consolida el funcionament del Banc dels Aliments de Vidreres

El ple virtual celebrat ahir al vespre aprova que la gestió d’aquest servei bàsic vagi a càrrec de l’entitat Jamia Khafo amb el finançament de l’Ajuntament

El ple que s’ha celebrat aquest vespre de forma telemàtica consolida el funcionament del Banc dels Aliments municipal que tan bé ha funcionat durant aquests mesos de pandèmia. L’objectiu és que aquest servei bàsic i essencial continuï donant resposta als més necessitats. 

Aquest ple ha estat enfocat en temes rellevants de l’àmbit social. Per una banda, s’ha aprovat el conveni amb l’entitat Jamia Khafo que ha gestionat de manera molt eficient el Banc dels Aliments de Vidreres durant el període tan complicat que s’ha viscut amb la pandèmia. El conveni contempla que l’entitat gestioni el Banc dels Aliments de Vidreres amb el finançament de l’Ajuntament i les ajudes externes per part de Càritas, organismes privats i ajudes europees. Aquest conveni s’ha aprovat per unanimitat en la sessió plenària. 

Segons l’alcalde, Jordi Camps: “L’entitat Jamia Khafo ha respost amb eficiència i ha tingut un funcionament exemplar durant tota la pandèmia, és per això que volem consolidar la seva gestió perquè continuï funcionant tan bé com fins ara”. 

Per altra banda, s’ha aprovat el conveni de delegació de les competències pel desenvolupament i la prestació dels serveis bàsics i especialitzats en matèria de Serveis Socials. Representa l’actualització del conveni amb el Consell Comarcal de la Selva per la prestació de serveis bàsics, com ara els educadors socials, la teleassistència, el transport adaptat, etc. 

En aquest ple també s’ha aprovat la modificació del Pla General d’Ordenació Urbana de Vidreres a l’entorn del cementiri, amb l’objectiu de regularitzar urbanísticament aquest espai. 

En aquesta sessió també s’ha presentat la moció que declara la disconformitat amb el ramal previst de la MAT Selva, tal com s’ha expressat de manera reiterada els darrers anys. Es demana que es realitzin tots els estudis necessaris que analitzin i justifiquin les necessitats energètiques des d’una perspectiva de canvi cap a una energia més neta i sostenible. 

El ple, a causa de les restriccions per la Covid, s’ha retransmès en directe per Youtube, el qual ha estat obert a tota la ciutadania. 

Continguts relacionats

Back to top button