Actualitat

La salut, protagonista de tres xerrades a les Jornades de Tardor 2019

En el marc de les Jornades de Tardor 2019, Vidreres ha organitzat tres xerrades destinades a promocionar la bona salut. Es tractaran diversos temes, com ara la diabetis, l’insomni o les malalties minoritàries que, a més, aquest any tornen a ser el tema central de la Marató de TV3, que ha col·laborat en l’organització de l’acte.

La primera xerrada serà el dijous 14 de novembre. A partir de les 5 de la tarda, la farmacèutica Georgina Vidal parlarà a la Llar de jubilats i pensionistes de Vidreres sobre els aspectes més importants i bàsics de la diabetis

El mateix patró es repetirà dues setmanes més tard. El dijous 28 de novembre, la pròpia Georgina Vidal serà l’encarregada d’oferir una nova explicació, en aquest cas sobre els punts clau en l’insomni. Per què hi ha vegades que ens costa tant agafar el son? Vidal donarà totes les respostes possibles, a partir de les 5 de la tarda, a la Llar de jubilats i pensionistes de Vidreres.

Per últim, el dijous 5 de desembre tindrà lloc l’última xerrada relacionada amb la promoció de la salut. En aquest cas, el ponent serà el doctor Àngel Teixidor, que oferirà coneixaments sobre les malalties minoritàries. Aquesta xerrada es farà amb motiu de La Marató de TV3 que tindrà lloc el 15 de desembre. La xerrada del Dr Àngel Teixidor serà a les 5 de la tarda a la Llar de jubilats i pensionistes de Vidreres.

Continguts relacionats

Back to top button