Actualitat

La papereria Barroso de Blanes fa una donació al Centre Cívic de Vidreres

La papereria Barroso de Blanes fa una donació al Centre Cívic de Vidreres de l’estoc de material que quedava a la papereria. Aquesta donació nodrirà de material l’Escola d’Arts Plàstiques de Vidreres, l’EOC, el Centre Obert, l’Escola d’Adults, l’Espai Jove i l’Escola de Música de Vidreres.
 
Era el divendres 6 de març de 2020 quan la Marien Campillo, una senyora molt amable de Blanes,  ens va trucar per explicar-nos que, malauradament, el seu marit, en José Maria Barroso Román, ens havia deixat el passat mes de juliol. També ens deia que en José Maria tenia una botiga de material de papereria, manualitats i belles arts al carrer Tordera de Blanes. La Marien ens explicava que el seu marit sempre havia dit que quan faltés volia que tot el material de la botiga, ara ja tancada, es destinés a projectes i persones que ho necessitessin. Per aquelles casualitats de la vida, va arribar a les orelles de la Marian que a Vidreres hi havia una escola d’arts plàstiques i altres projectes del Centre Cívic que feien servir aquest tipus de material. Encara no ens sabem avenir que aquesta trucada de divendres ens suposaria la donació més important que el projecte del Centre Cívic de Vidreres ha rebut mai d’un particular.

Dit i fet!, el mateix dissabte (la Marian ens havia demanat que passéssim per la botiga per veure què podíem aprofitar) vàrem anar a Blanes a veure la botiga i a veure quin material podríem fer servir en les nostres activitats. La sorpresa va ser majúscula; hi havia tota una botiga de material escolar, belles arts i manualitats a la nostra disposició. La Marian ens va rebre amb els braços oberts. Llavors vàrem saber que l’estàvem fent feliç perquè veia que el desig del seu marit s’anava a complir.

Des de dissabte al matí fins ben entrat el migdia de diumenge, els diferents professionals del Centre Cívic de Vidreres varen anar fent viatges amb cotxes i furgoneta per portar a Vidreres tot el material que la Marian ens va donar. Literalment, ens va donar la botiga i, amb ella, el desig complert d’en José Maria de fer feliços als infants, joves i adults que aprofitaran tot aquest material per fer activitats als diferents projectes del Centre Cívic.  Els professionals encara no donen crèdit a la quantitat i qualitat de material que, segurament durant els propers anys, podrem aprofitar en els nostres projectes. Cartolines, pintures, llibretes de tot tipus, material didàctic, bolígrafs, llapissos, pinzells, punxons, mapes, diversos tipus de paper, escaires, regles, cartabons i un llarg etcètera de material ara romanen al Centre Cívic i a altres equipaments perquè cada vegada que ho fem servir la Marian i en José María (des d’on ens estigui veient) esbossin un somriure de qui es sap satisfet amb un propòsit meravellós.
   
L’Ajuntament de Vidreres, mitjançant les regidories de cultura i ensenyament i de benestar social, tots els professionals dels projectes del Centre Cívic de Vidreres i totes les famílies, infants, joves i adults volem agrair profundament la generositat d’en José María Barroso i la Marien Campillo en fer-nos aquesta donació magnífica.

Moltes gràcies de tot cor!

Continguts relacionats

Back to top button