Actualitat

La Fundació La Caixa dona suport a l’activitat de teatre juvenil del Centre Cívic

L’activitat consisteix en una activitat gratuïta on un professional de les arts escèniques intervé amb un grup de joves per a la realització d’una obra teatral que s’estrena per Festa Major

La Fundació La Caixa dona suport a l’activitat de teatre juvenil del Centre Cívic de Vidreres per poder continuar oferint aquest activitat gratuïtament a les i els joves de la població.

A partir del cos, la veu i el contacte amb l’altre, una vintena de joves de Vidreres prepararan una obra de teatre que podrà veure’s estrenada a la propera Festa Major. 

El treball conjunt i compartit al voltant de l’escenificació, així com el desenvolupament de l’expressió corporal com a eina de comunicació o la potenciació de la comunicació interpersonal i les habilitats socials dels joves mitjançant el teatre són alguns dels objectius que encapçalen l’activitat de Teatre Juvenil de Vidreres.

La Fundació La Caixa ha fet efectiu el donatiu de 3000,00€ que permet sufragar la professional que guiarà l’activitat que beneficia directament a 20 joves i a 60 de manera indirecta.

L’activitat començarà el proper dilluns 4 d’octubre i durarà fins a finals de curs, el 22 de juny de 2022 es farà la cloenda. En total s’impartiran 100 hores d’activitat que permetran a joves, d’entre 12 i 18 anys gaudir del teatre.

Per a l’alcalde Jordi Camps: “la cultura sempre ha estat una eina potent per socialitzar i integrar els joves, creiem que el teatre pot donar-los eines que necessiten i que poden ajudar-los al llarg de la seva vida”. Amb tot ha volgut afegir l’agraïment a la Fundació pels donatius que fan realitat diferents projectes que han ajudat a diferents col·lectius del municipi de Vidreres al llarg del temps. 

L’Ajuntament de Vidreres va rebre el passat 2020 una donació de la Fundació La Caixa per poder sufragar el cost d’un transport per a usuaris del Centre Obert del municipi de 1.560,00€ i el mateix centre va rebre una subvenció de 24.000,00€ pel 2019 de la convocatòria del 2018 d’interculturalitat i acció social. 

Continguts relacionats

Back to top button