Actualitat

La Flama del Canigó arriba a Vidreres: Inscriu-te a la marxa!

El 23 de juny es celebrarà l’arribada de la Flama al municipi, a partir de les 18 h, a la plaça de l’Església.

La Flama del Canigó és el foc ritualitzat que prové del cim del Canigó i encén gran part de les fogueres de Sant Joan. Aquest foc es renova cada any des del 1955 i pretén transmetre un missatge de germanor i d’unitat dels Països Catalans.

Com és tradició, el vespre del 23 de juny, la Flama del Canigó arribarà a Vidreres per encendre la foguera de Sant Joan. Per celebrar aquest fet, la plaça de l’Església, a partir de les 18 h, acollirà un concert de música catalana a càrrec de Laura Encesa. Durant l’acte es rebrà la Flama del Canigó i els participants de la marxa que acompanyen la Flama. Finalment, es durà a terme la lectura del manifest.

L’acte és obert a totes aquelles persones que vulguin acompanyar la Flama pel municipi de Vidreres i fins a la plaça de l’Església. 

Si voleu participar a la marxa us podeu inscriure-us fins el 7 de juny (inclós) al Club Olímpic Vidreres (clubolimpicvidreres@gmail.com – 629 802 781). Cada participant inscrit rebrà d’obsequi una samarreta de la Flama (places limitades). 

Us esperem a tots i totes per rebre la Flama a Vidreres!

Continguts relacionats

Back to top button