Actualitat

La Festa Petita 2019 inclourà el Taller Remuda’t amb la roba vella!

Tens ganes d’aprendre a reutilitzar la roba d’una manera creativa? Vidreres t’ofereix la possibilitat de realitzar un taller en el marc de la Festa Petita 2019! El diumenge 17 de novembre, durant tot el matí (de 10 a 13 h), a la plaça de l’Església s’oferiran tot un reguitzell d’idees senzilles per a reconvertir una peça de roba vella en una altra peça de vestir, un complement divertit o un ornament curiós per a la llar.

El taller constarà de tres nivells diferents, segons la implicació que vulgui posar-hi cada participant:

  • Mira què fan aquí!: per als visitants que vulguin veure l’exposició d’idees creatives o fer-se ells i elles mateixes un article ràpid i senzill.
  • Vés passant que ara vinc!: per als visitants més atrevits que vulguin fer-se una peça encara més creativa.
  • En vull més!: per a les persones més aficionades que vulguin fer-se tot un aixovar. Aquest nivell s’oferirà a diferents municipis de la comarca de la Selva durant la Setmana Europea de la Prevenció de Residus (del 16 al 24 de novembre).

Recomanació: En tots els casos, el taller disposa dels materials i eines necessaris, tot i que és recomanable que les persones que vulguin aprofitar al màxim les possibilitats del taller portin alguna peça de roba i tisores. Les peces de roba que ofereixen més possibilitats són els pantalons de texà i les camises d’home.

Continguts relacionats

Back to top button