Actualitat

La Festa Major de Vidreres s’ha celebrat amb èxit, amb actes 100% presencials

De l’1 al 5 de setembre s’ha celebrat la Festa Major, amb actes diversos per a totes les edats. La Festa Major s’ha gaudit a diferents punts del municipi sense incidències.

El municipi de Vidreres ha celebrat una nova edició de la Festa Major, enguany amb actes 100% presencials. “De fet, després de dos anys amb restriccions, aquest any hem notat que la Festa s’ha gaudit amb moltes més ganes”, explicava el regidor de festes Francesc Baltrons. 

Va començar el passat dijous 1 de setembre amb la bicicletada nocturna ‘’A la llum de la lluna’’ amb una assistència d’un centenar de persones. La nit es va complementar amb el Playmusic2022 on es va poder gaudir de música de grups locals. Aquesta proposta aquest any ha pres unes dimensions més grans i la intenció és seguir donant continuïtat a aquest format en les properes edicions. El mateix 1 de setembre va fer-se el sopar de correbous que reunia unes 300 persones. 

Divendres va ser un dels dies més importants amb el pregó, a càrrec de l’entitat atlètic Vidreres, a la Plaça Lluís Companys, que va celebrar-se tot i la previsió de pluja. Oxigen, la Fúmiga i Doctor Prats van posar la nota musical a les barraques. En l’espai de nit també hi havia instal·lat el Punt Lila. 

El cap de setmana va comptar amb diverses activitats, des d’una exhibició de twirling al pavelló fins a un concert vermut amb la rumba catalana de Mambo Combo, entre d’altres. A la tarda de dissabte va celebrar-se el primer Correbous a la plaça, també va ser torn per l’espectacle de màgia i focs d’artifici, entre d’altres. Al vespre els Diables de l’Onyar van protagonitzar el correfoc fins a la Plaça de l’Església acompanyats de prop de 3000 persones. El Ball de Festa Major, per a la gent gran, va retre homenatge a ABBA amb ABBA Revival, les barraques van acollir al youtuber Ceaxe, seguit dels vascos Iseo&Dodosound, els Catarres i la Banda del Coche Rojo. El diumenge la festa va seguir amb la Txaranga dels correbous,  botifarrada popular, trobada de motos clàssiques, cursa infantil, concert vermut de jazz, sardanes o l’elecció de l’hereu i la pubilla, entre d’altres. La festa va continuar fins dilluns on es van celebrar altres activitats com sardanes o el ball de vetlla de fi de festa entre d’altres. 

Per a l’alcalde, Jordi Camps: “ha estat una Festa Major on tots els vidrerencs i vidrerenques han pogut gaudir tal i com fèiem abans de la pandèmia”. El regidor, Francesc Baltrons, afegeix que: “des de la regidoria continuem treballant de valent per oferir programacions riques i diverses, com és el cas de la Festa Major, o del Festival de Jazz, per exemple, que ens va servir per escalfar motors i que també va ser tot un èxit”. 

Continguts relacionats

Back to top button