Actualitat

La Festa Major 2019, a punt!

Els cinc dies més alegres i divertits de Vidreres ja són aquí! Del 29 d’agost al 2 de setembre podràs gaudir sense parar de múltiples propostes pensades per a tot tipus de públic. I com a acte previ, el dissabte 24 d’agost celebrarem la Nit de la Sardana amb la cobla Jovenívola de Sabadell.

Tanmateix, serà a partir del dijous 29 quan es donarà el tret de sortida a cinc dies d’activitat ininterrompuda! Teatre, esports com el futbol o una bicicletada nocturna i la primera nit de barraques marcaran la pauta de la primera jornada.

L’endemà, divendres 30 d’agost, la mainada podrà distreure’s durant el matí amb el taller infantil, mentre que a la tarda podran aprendre anglès amb la lectura d’un conte en la llengua britànica.

Més tard, a la nit, el focus d’atenció estarà posat al Grup d’Esplai Vidrerenc, que serà l’encarregat del pregó en motiu del 25è aniversari de l’entitat. Posteriorment, hi haurà música en diferents racons del municipi. Per un costat, havaneres i ball a la plaça Lluís Companys; i per l’altre, barraques amb grups catalans d’èxit actual com Búhos.

Alguns dels actes més emblemàtics de les festes majors arribaran el dissabte! Cercavila gegantera, correfoc, ball de Festa Major… Mentre que el jovent podrà gaudir durant la nit i matinada d’un altre dels grups líders del panorama musical català com són Els Catarres.

Sense pràcticament temps per dormir, l’activitat del diumenge iniciarà ben d’hora al matí amb la batucada de bous pels carrers de la vila, per seguir amb la trobada de motos antigues abans d’omplir-se la panxa amb un esmorzar potent: la botifarrada popular!

Per aquells que no estiguin cansats, la tarda l’amenitzarà la Festa Holi. I els que s’ho vulguin prendre amb més calma, durant tota la tarda i vespre hi haurà espai per a tot tipus de música, des de diferents alternatives com jazz, sardanes, orquestra fins als èxits que sonaran a la Nit Jove sota el paraigua de Los 40 Principales.

Per últim, el dilluns 2 de setembre serà el dia dedicat a la Missa de Festa Major, sardanes, el concert i el ball de vetlla que clourà, de nou, cinc dies d’alegria i festivitat al poble.

Continguts relacionats

Back to top button