Actualitat

La consulta del correbous, prevista pel març

L’Ajuntament es segueix reunint amb les parts implicades com són l’Associació animalista de Vidreres i la Comissió del Correbous. Tot i que encara falten detalls, se sap que es podrà votar a partir de 16 anys i que la consulta es celebrarà al març.
 
Dijous, 6 de febrer del 2020
El consistori es va reunir amb l’Associació Animalista de Vidreres, després amb l’entitat del Correbous i es van escoltar les peticions de totes les parts sobre quins han de ser els detalls de la consulta, partint d’una línia de proposta marcada per l’Ajuntament. 
Les tres parts van estar d’acord que el millor era fer la consulta a partir dels 16 anys. També es va acordar que hi haurà un temps per fer campanya i uns espais per a penjar cartelleria. 
Aquests espais s’han de concretar, com també s’ha d’acabar de definir la pregunta.
 
Ara els serveis municipals han de treballar en la part tècnica de la consulta per poder tenir la proposta el més aviat possible.
 
De moment se sap que la consulta serà un cap de setmana i que s’haurà de votar de forma presencial. 
La setmana que ve l’Ajuntament es tornarà a reunir amb les parts implicades per avançar en més detalls. 
 
El darrer correbous que es va celebrar a Vidreres va tenir un cost directe de 6.709,27€. Aquí es podria sumar també el servei d’ambulància (1.435€) tot i que és compartit per altres activitats de la Festa Major.

Continguts relacionats

Back to top button