Actualitat

La col·laboració entre els Mossos d’Esquadra i la Policia Local permet desmantellar dues plantacions de marihuana a Vidreres

S’han detingut dues persones per un delicte contra la salut pública i contra el fluid elèctric

Les actuacions van tenir lloc la setmana passada a les urbanitzacions Mas Flassià i Aiguaviva Parc

Els Mossos d’Esquadra amb la col·laboració de la Policia Local de Vidreres van desmantellar la setmana passada dos cultius de marihuana localitzats en dues cases de les urbanitzacions Mas Flassià i Aiguaviva Parc. Els fets es van produir els dies 16 i 19 d’octubre. En la primera actuació, els Mossos d’Esquadra van detenir dos homes quan els agents van dirigir-se al carrer Canigó de la urbanització Mas Flassià per identificar els autors d’una ocupació d’un habitatge. A l’interior de la casa van trobar-hi 573 plantes de marihuana. En la segona operació els Mossos i la Policia Local de Vidreres van desmantellar un segon cultiu en una casa del carrer Alzina d’Aiguaviva Parc. En aquest cas es van intervenir 535 plantes de marihuana i 1.042 esqueixos però de moment no s’ha pogut identificar els responsables i no s’ha produït cap detenció. 

Als dos detinguts van passar disposició judicial per un delicte contra la salut pública i un altre contra el fluid elèctric. 

L’alcalde de Vidreres, Jordi Camps, ha volgut posar en valor la col·laboració entre els dos cossos policials.

Continguts relacionats

Back to top button