Actualitat

La Brigada Jove ja és aquí!

S’acosta l’estiu i és moment del projecte Brigada Jove. Des de l’Ajuntament de Vidreres s’organitza aquest projecte destinat als nois i noies de Vidreres, entre 16 i 20 anys, amb l’objectiu d’oferir una experiència laboral durant els mesos de juliol i agost. Aquest any, com s’ha vingut fent els darrers anys, s’inclou una oferta de dos places de la Brigada Jove per a joves amb discapacitat.

Com sabeu, la brigada Jove és un projecte que consta de dues parts complementàries: per una banda el desenvolupament de les tasques laborals en un entorn tutoritzat (contracte laboral) i per altra banda una formació transversal per tal d’afavorir l’adquisició de competències i habilitats per a la vida (formació).

L’objectiu d’aquest programa és oferir als joves una primera feina per tal que puguin adquirir competències professionals i obrir-se camí en el món laboral. L’ajuntament contractarà 14 joves entre 16 i 20 anys durant els mesos de juliol i agost perquè desenvolupin diverses tasques, segons les necessitats del municipi. La feina és remunerada i inclou formació i acompanyament.

No badeu, teniu temps per apuntar-vos fins el 17 de juny!

Podeu trobar més informació AQUÍ

Continguts relacionats

Back to top button