Actualitat

La Biblioteca Joan Rigau i Sala de Vidreres acull el Taller de Lectura en Veu Alta dins del XVI Certamen Nacional Infantil i Juvenil de Lectura en Veu Alta

És la única biblioteca de la província que hi participa. En total hi seran presents 10 biblioteques catalanes i només una de la província de Girona: la de Vidreres. 
La implicació en el foment de la lectura infantil i juvenil per part del personal de la Biblioteca Joan Rigau i Sala ha estat crucial per ser escollits per participar en aquest esdeveniment. 

Durant el mes de febrer i març cadascuna de les deu biblioteques catalanes inscrites organitzarà tallers de lectura en veu alta dirigits al professorat dels centres inscrits, conductors/es de clubs de lectura, bibliotecaris/àries i també al públic general de més de 16 anys. A més dels tallers, els assistents disposaran de recursos de formació en format digital sobre els aspectes fonamentals de la lectura en veu alta. 
Aquesta iniciativa té l’objectiu de fomentar el desenvolupament de competències lectores entre els alumnes de Primària i fins a 4rt d’ESO, i fomentar la lectura, en especial la lectura en veu alta a pares, mares, docents, conductors de clubs de lectura, bibliotecaris i bibliotecàries i a altres promotors de la lectura.
El taller es durà a terme el 30 de març i és subvencionat pel Departament de Cultura. 

Continguts relacionats

Back to top button