Actualitat

Jordi Camps renova com a alcalde a Vidreres

El ple de constitució del nou ajuntament va celebrar-se dissabte al migdia.

Després de guanyar les eleccions municipals del passat 28 de maig amb un 54,76% dels votants, el consistori s’ha constituït avui amb 8 regidors de Junts per Catalunya Vidreres, 4 de la formació Activa (AM ERC) i 1 del PSC.

L’alcalde, Jordi Camps, revalida de nou l’alcaldia per quarta vegada consecutiva.

En la sessió plenària de dissabte al matí també van prendre possessió del càrrec els nous regidors i regidores de la legislatura 2023-2027.

A partir de dissabte l’Ajuntament està format pels regidors de Junts per Catalunya Vidreres Jordi Camps, Gerard Morgado, Margarita Solé, Anna Soler, Enric Gual, Jose Berjaga, Mercè Achón i Cristina Arcaya. Per part d’Activa Vidreres han pres possessió Lluis Campmajó, Maria Dalinger, Pere Petit i Marta Cuesta. Per acabar Francesc Jesus Becerra ha entrat a l’Ajuntament de nou en representació del PSC. 

Amb aquesta constitució Junts per Catalunya Vidreres governarà amb majoria absoluta per tal de seguir desenvolupant les millors polítiques per a tots els vidrerencs i vidrerenques.

L’alcalde, Jordi Camps, ha parlat dels projectes del nou mandat: “estem contents de repetir al capdavant de l’Ajuntament quatre anys més. En el mandat anterior vam poder fer molta feina, però hi ha iniciatives que cal donar-les continuïtat i iniciar-ne de noves: els propers quatre anys podrem culminar molts dels projectes començats els anys anteriors”.

En els propers dies es celebrarà una nova sessió plenària per formar el nou cartipàs i donar a conèixer qui encapçalarà cada regidoria.

El ple de constitució de l’Ajuntament s’ha pogut seguir en directe a través del canal de Youtube de l’Ajuntament. 

Continguts relacionats

Back to top button