Actualitat

Ja tenim aquí les bases del concurs per seleccionar un projecte executiu pel programa “Art en Ruta 2018-2019”

El Consell Comarcal de la Selva ha publicat les bases que han de regir el concurs per seleccionar un projecte expositiu pel programa “Art en Ruta 2018-2019”. Es tracta d’un cicle d’exposicions itinerants de promoció de les arts visuals per posar en relació i establir un circuit entre els artistes i els municipis de la Selva.

Es preveu la selecció d’un projecte expositiu que iniciarà un recorregut per diferents sales d’exposicions de la comarca de la Selva i les ciutats de Perpinyà i Girona. La finalitat de l’Art en Ruta és crear un circuit anual expositiu i oferir una plataforma  de promoció del talent artístic de la comarca.

L’obra que se seleccioni tindrà una dotació econòmica de 2.000 € i formarà part d’un programa de divulgació i comunicació del treball de l’artista. La selecció de la obra guanyadora es farà a partir d’un concurs públic on hi poden participar artistes i col·lectius que estiguin vinculats a la comarca de la Selva i treballin amb les arts visuals, l‘artesania i mitjans audiovisuals i interactius. El termini per presentar la sol·licitud és el 8 de desembre 2018.
 
Amb aquest projecte, el Consell Comarcal de la Selva preveu seguir donant suport a la promoció de l’escena cultural com a factor de dinamització social i econòmica de la comarca.

Un exemple és la web SelvaCultura que es va posar en marxa, un portal de promoció de l’activitat cultural de la comarca de la Selva, amb una especial focalització entorn de les arts escèniques i visuals i la música que té l’objectiu d’impulsar l’activitat artística, fomentar el consum cultural i generar nous públics per a la cultura dels municipis selvatans.

Podeu consultar les bases del concurs a la web del Consell Comarcal de la Selva i al fitxer adjunt.

Continguts relacionats

Back to top button