Actualitat

Ja estan pintades les zones d’encotxament a diversos punts del municipi

Aquests espais, coneguts com a zona taronja, són una iniciativa dels comerciants per tal de trobar solució a la manca d’aparcament al nucli del poble tot dinamitzant el comerç. Aquesta zona taronja s’afegirà a la “Zona Vermella” actual, ambdues sense pagament per estacionar.

Ja està pintada la nova zona taronja, que són zones d’encotxament per dinamitzar l’aparcament i el comerç local situades als carrers Pau Casals, carrer Catalunya, Plaça de l’Església, carrer Costa Brava (cantonada amb el carrer Pau Casals). Aquesta mesura suposa l’increment de sis aparcaments al nucli, ja que per desplegar la zona taronja no s’ha eliminat cap plaça existent. 

Aparcar al nucli del municipi és una preocupació tant per la ciutadania com per els comerciants, i més si es tracta d’anar a comprar. Amb la voluntat de dinamitzar l’estacionament a la zona l’Ajuntament va mantenir ara fa setmanes converses amb els comerciants per tal de trobar-hi una solució. Una solució possible que va plantejar-se va ser l’entrada en funcionament de les zones taronges, que es canviarien pel mètode actual d’estacionament de la zona vermella. Aquestes noves zones, a petició dels comerciants, ja estan pintades i es troben en funcionament. 

S’han afegit certes zones del nucli en format “Zones taronges” , que és una zona d’estacionament gratuït de vehicles amb limitació horària de 15 minuts, prop de zones comercials o mercats, on és obligada la ubicació, en un lloc visible, del rellotge horari. 

Les primeres setmanes d’entrada en funcionament d’aquestes zones serviran per avaluar la seva utilització. 

“Hem de posar-los facilitats als comerços des de les administracions perquè el poble sigui viu i hi continuïn venint persones a comprar. És per això que la darrera paraula l’han tingut sempre els comerciants”, ha explicat l’alcalde, Jordi Camps. 

Continguts relacionats

Back to top button