Actualitat

Ja està obert al públic el Parc del Centre, un nou equipament pensat per a practicar esport, esbarjo i passeig entre d’altres 

Es tracta d’un nou parc en un espai que fins ara no estava urbanitzat. L’espai, d’uns 3000m2 aproximadament, disposa de parc infantil, parc de petanca i elements per a la pràctica esportiva, espai salut, àrea de pícnic, aparcament de bicis i diferents zones enjardinades

A partir de demà ja podrà visitar-se el nou espai habilitat a la zona de la Plaça dels Dolors. Es tracta del Parc del Centre pensat per a tots els públics. 

Aquest espai destaca, entre d’altres, per la seva sostenibilitat de cares al manteniment, que és molt baix. Les zones enjardinades s’han construït majoritàriament amb graves i gespa artificial. A banda, els arbrats disposen d’un sistema de reg per degoteig per tal d’estalviar el màxim d’aigua possible. 

Per a l’alcalde, Jordi Camps: “aquest equipament nou és un espai verd que vol oferir als vidrerencs i vidrerenques una zona nova per poder gaudir de l’aire lliure. A banda s’ha dissenyat pensant en tot moment en la situació de sequera que pateix el país, a més de ser sostenible i sensible de cares a futures adversitats meteorològiques”. 

Aquest nou espai, d’uns 3000 m2, compta d’una extensa zona d’arbres per a fer ombra, de pàrquing per a vehicles i per a bicicletes, un espai de pràctica de petanca, diversitat de jocs infantils, taules i bancs de pícnic, un espai salut, etc. 

Continguts relacionats

Back to top button