Actualitat

Finals de Copa Gironins a Vidreres!

Aquest diumenge Vidreres esdevindrà la Seu de tots els partits de Finals de Copa de Girona de Futbol Sala.

Diumenge 24 de febrer, Vidreres, i més en concret el Pavelló d’Esports de Vidreres, serà el lloc de trobada de tots els equips de Futbol Sala de Girona que s’han de disputar la Final de Copa. Les diferents categories, on només quedarà un guanyador per cadascuna, són infantil, aleví, sènior femení, benjamí, cadet, juvenil i sènior. Els equips que es presenten per ser els guanyadors dels partits són el Blanesport 83 FS, el EFS Palafolls, el Sant Julià de Ramis E.F.S, El CE Vidreres AT FS, el Tordera Parc FS ATH Club, el Girona FS i l’Inter esportiu Malgrat CFS.

Des de l’Ajuntament de Vidreres volem donar les gràcies a la Federació Catalana de Futbol per confiar en el nostre municipi per dur a terme aquest esdeveniment esportiu tan rellevant i també, a tots els equips i col·laboradors que ho fan possible. Per altra banda, volem donar l’enhorabona al nostre equip Sènior Femení Vidrerenc per arribar tan lluny i tenir opcions a la Copa!

Molta sort a tots i totes, i tingueu en compte que tots vosaltres heu arribat molt lluny i sou guanyadors d’aquesta magnífica experiència!

Per veure el cartell Complert amb els horaris dels partits feu clic aquí.

Continguts relacionats

Back to top button