Actualitat

Festa Major 2021

Del 2 al 6 de setembre torna la Festa Major de Vidreres! La programació, amb actes per a tots els gustos i públics, escalfa motors a partir del divendres 27. Els vidrerencs i vidrerenques podran reservar entrades a les activitats, que són gratuïtes, a partir del 23 d’agost.

Programació

Consulta aquí tota la programació per la Festa Major d’aquest any a Vidreres.

Protocol

A continuació presentem el protocol de reserva d’entrades del programa d’actes de la Festa Major 2021, excepte els actes de la Diada Nacional, que com a acte popular no cal reservar entrades, però tindrà un aforament limitat.

INFORMACIÓ

 • Entrada gratuïta a tots els actes.
 • Places limitades.
 • Per raons logístiques es permetran grups bombolla de màxim sis persones, excepte els actes del teatre municipal que seran de 4 persones.
 • Ningú podrà accedir al recinte sense haver reservat la seva entrada.
 • S’habilitaran les reserves a partir del dia 23 d’agost fins el 3 de setembre.

RESERVA PRESENCIAL O BÉ TELEFÒNICA A:

 • Actes del 27, 28, 29 d’agost i 2, 3 de setembre: Antic Escorxador, de dilluns a divendres de 10 a 13h, tel. 972875070.
 • Actes dels dies 4, 5 i 6 de setembre: Biblioteca Municipal, els dilluns de 16 a 20h, i de dimarts a divendres de 10 a 13h, tel. 972851285.

Pubillatge 2020-2021

Ja pots votar online al pubillatge de Vidreres dels anys 2020 i 2021⠀

 • El període de votació serà del dia 23 d’agost de 2021 i fins el diumenge 5 de setembre a les 18:00h
 • Només es podrà votar una vegada per DNI/NIE, per escollir hereu i pubilla de cada mandat, i caldrà estar empadronat a Vidreres abans del 30 de juny de 2021.
 • Pot votar tothom que tingui 16 anys complerts
 • El vot serà secret i confidencial
 • Les dades quedaran en dipòsit a l’Ajuntament i només es farà l’ús pel que han estat creades
 • Amb aquest mètode es procura que hi hagi més participació en les votacions per escollir la pubilla i l’hereu alhora que el procediment sigui més accessible i transparent
 • En cas de no disposar dels mitjans tècnics podeu votar a la Biblioteca i l’Antic Escorxador (en el seu horari habitual)
 • Presentació dels candidats: Es presentarà els candidats i candidates el divendres de la Festa Major un cop finalitzat el pregó de la Festa Major.

Vidreres es vesteix de gala per acollir la Festa Major. L’any passat, degut a les restriccions sanitàries, no va poder-se celebrar la festivitat però enguany la programació ha tornat reforçada amb totes les mesures necessàries per poder fer gaudir als vidrerencs i vidrerenques d’una Festa Major divertida i segura. 

Tot i que oficialment la Festa Major arranca el 2 de setembre amb les actuacions de grups locals, ja hi ha alguna activitat programada a partir del divendres 27, és el cas d’actuacions teatrals (el 27 i 29 d’agost) o l’audició de sardanes prevista pel 28 d’agost.  

Divendres és el dia que es fa el pregó, a més de presentar els candidats a heureu i pubilla. Cal destacar que enguany, tenint en compte que l’any passat no es va poder fer l’elecció, hi haurà una doble candidatura, la dels candidats del 2020 i els d’enguany. La mateixa nit hi hauran també actuacions musicals. Al matí del mateix divendres hi ha programats tallers infantils. 

El dissabte 4 de setembre és un dels dies carregats, amb l’exhibició de twirling, el concert vermut, l’espectacle de màgia, l’espectacle danses del món i el concert jove. 

El matí de diumenge es despertarà amb l’espectacle infantil i un altre concert vermut, seguit d’una audició de sardanes i el concert amb la Principal de la Bisbal. Al vespre es procedirà a fer l’elecció i comiat del pubillatge de Vidreres. 

Per a l’alcalde, Jordi Camps “és un goig per a nosaltres tenir enguany dos hereus i dues pubilles. Suposa una tradició important i és un molt bon exemple el que donen aquests joves a properes generacions, els nostres hereus i pubilles sempre promocionen el poble allà on van, i els hi agraïm molt”.

El dilluns 6 de setembre es celebrarà la missa solemne, el concert amb la Vidreres Big Band i altres actuacions musicals a més de la representació d’una obra de teatre. 

El programa de Festa Major també inclou la programació per la Diada de l’11 de setembre. 

Per tal de garantir els protocols sanitaris i poder gaudir d’una Festa segura s’ha establert un procediment per a reservar entrades per assistir als actes. Aquests són gratuïts però tenen places limitades, cal reservar entrada i no es permeten grups bombolla majors de 6 o 4 persones per raons logístiques. Els veïns i veïnes podran reservar entrades a partir d’avui a través de la pàgina web municipal. També poden reservar-se entrades presencial i telefònicament a l’Antic Escorxador i a la Biblioteca Municipal.

Per al regidor de Festes, Francesc Baltrons: “ha estat difícil plantejar una Festa Major enmig d’una situació tan canviant, hem adaptat el programa a totes les mesures i podem dir que a hores d’ara podem garantir les condicions necessàries perquè tothom pugui gaudir dels actes. Amb tot seguim expectants per aplicar noves mesures si s’escau”. 

Continguts relacionats

Back to top button