Actualitat

Festa del Ranxo en confinament 2021

En aquestes dates Vidreres es vesteix de gala i es pot sentir l’olor tan característica del tradicional Ranxo per tots els carrers del municipi. Aquest any, tot i la pandèmia, es sentirà també aquest perfum, gràcies a l’esforç i dedicació de la Comissió del Ranxo, que ha treballat de valent per adaptar la festa i mantenir viva la tradició. Així doncs, es té tot preparat perquè les peroles bullin arreu, perquè l’olor d’aquesta menja tan popular torni a omplir Vidreres.

Per tal de celebrar el Ranxo, per una banda, es vendran als establiments del poble unes butlletes que tindran a darrere els ingredients per elaborar el ranxo. Tots els diners recaptats es destinaran a la compra de menjar pel Banc dels aliments de Vidreres. Per altra banda, també es distribuirà per les xarxes socials de l’ajuntament un tutorial sobre com preparar correctament aquest plat típic.

El programa d’actes en línia del ranxo comença el dimecres 10 de febrer amb el “Ranxo des de casa, cuinem amb vosaltres”, continua el dilluns 15 amb la reemissió del Show Sporting Caulès 2020 i finalitza el dimarts 16 amb “El Ranxo en confinament”, on es podrà seguir en directe la retransmissió de l’elaboració del tradicional plat de Vidreres, mentre els vidrerencs i vidrerenques se’l cuinen des de casa. Tots els actes es podran visualitzar a través del canal de YouTube i xarxes socials de l’Ajuntament de Vidreres.

Adjuntem la programació i el cartell de l’edició d’aquest any.

Continguts relacionats

Back to top button