Actualitat

FESTA DE LES FLORS 2020 – “Viu-la des de Casa”

Inscripcions als tallers online > Inscriu-te

La 7ª Festa de les Flors de Vidreres arriba condicionada per un període de confinament per la COVID-19. Aquesta edició però, tindrà un caire especial per a tots els vidrerencs i vidrerenques que, any rere any, gaudeixen d’una festa que engalana els seus carrers de colors cada primavera.

Enguany, es proposen activitats per poder gaudir-les des de casa:

-El I Concurs de portes, balcons o finestres arriba per impulsar la creativitat a l’habitatge i embellir el poble. Vestir-lo amb les millors gales de plantes i flors naturals així com aprofitar el material reutilitzable que podeu trobar a casa.

-Un Taller de manualitats florals, una Demostració de cuina, una Ruta etnobotànica i un Taller d’elaboració de Ratafia, totes en modalitat online, seran les activitats que completen la programació d’aquesta edició d’una Fira de les Flors confinada.

Aquesta festa també queda guarnida gràcies a la col·laboració dels alumnes l’Escola de Música Municipal de Vidreres, a l’Escola d’Arts Plàstiques, a les famílies del Centre Obert, els infants de l’EOC, a l’Espai Jove, a la Biblioteca Municipal, amb menció especial per a l’artista Tere Carbonell i a totes i tots els professionals dels serveis que han fet possible aquest treballs audiovisuals que completen la festa de les flors 2020.

Adjuntem el tríptic amb tota la programació de la festa.

Continguts relacionats

Back to top button