Actualitat

Èxit de participació en la tercera edició del Vidreres Gospel Festival

El Festival s’ha celebrat al llarg d’aquest cap de setmana i ha aplegat al voltant de 1000 espectadors entre els diferents concerts programats.

Aquest cap de setmana s’ha desenvolupat la tercera edició del Festival de Gòspel de Vidreres. La proposta arribava enguany a la seva tercera edició  amb una programació que incloïa diferents estils del gènere musical.

L’esdeveniment va tenir lloc al teatre Casino, amb un aforament de 700 persones. Aquest any s’estima que hauran passat pel festival uns 1000 espectadors. 

Aquest any han participat en la mostra el Cor Turull, que van oferir un repertori ric i variat passant per clàssics i per temes moderns; els The Gospel Viu Choir, que estan de gira de celebració dels seu 20è aniversari; i els Twocats pel Gospel, un dels cors més veterans de Catalunya. A banda el dissabte també es va programar un seminari de gòspel, amb The Gospel Viu Choir,  per acostar-se al gènere i poder-lo tastar de manera pràctica. 

En edicions anteriors van passar pel festival composicions musicals com els Barcelona Gospel Messengers, els Esclat Gospel Singers, els Gospelians de Girona, Karol Green o el Cor Gòspel Girona, entre d’altres. 

El festival va iniciar-se el 2019, però va haver-se d’aturar per la pandèmia. Amb tot, des de la regidoria de cultura i festes es considera que aquesta proposta ja es troba consolidada en el calendari: “no hi ha programacions semblants al territori, essent aquest festival un projecte únic a la comarca i a la província”, explica el regidor Francesc Baltrons. 

Per la seva part l’alcalde, Jordi Camps, va donar la benvinguda als assistents el primer dia de festival tot fent un agraïment a les entitats i voluntaris per haver participat en la preparació del Festival. 

De fet, d’entre els objectius generals del Festival s’hi troba la col·laboració del teixit associatiu, així com la potenciació i enriquiment de la programació cultural del municipi. Aquest Festival també vol projectar la vila tot posicionant Vidreres com a municipi de gòspel a la comarca i a la província, tot consolidant la marca del Vidreres Gospel Festival en el panorama musical i cultural del territori. 

Continguts relacionats

Back to top button