Actualitat

Èxit de l’onzena edició de la Festa i Fira de les Flors i Tractoristes de Vidreres

La Festa i Fira de les Flors i Tractoristes ha omplert Vidreres d’activitats i visitants durant tot el cap de setmana.

La principal novetat ha estat el canvi d’ubicació, al centre de la vila i a l’esplanada del pavelló municipal amb l’objectiu de potenciar la recuperació d’algunes activitats relacionades amb la fira de tractoristes, que s’havien deixat de fer fa uns anys.

La Festa i Fira de les Flors i Tractoristes ha comptat amb una extensa programació familiar, des de tallers, passant per concerts, espectacles de carrer, exposicions, artesania on no hi ha faltat la gastronomia i el tradicional concurs de la pagesa i el pagès de ferro.

Amb l’etiqueta #FlorsVidreres2024 s’ha dut a terme un concurs a Instagram amb tres premis de 50, 30 i 20 euros en vals per bescanviar a les botigues de l’Associació de Comerciants i Empreses de Serveis de Vidreres (ACESV).

A la tractorada hi han participat 60 tractors que han desfilat per diversos carrers de Vidreres. S’hi han pogut veure autèntiques relíquies d’entre els anys 20 i 70. El bon temps ha propiciat l’afluència de públic. L’alcalde de Vidreres, Jordi Camps, s’ha mostrat molt satistet i ha anunciat que s’està treballant per potenciar les dues fires amb entitat pròpia.

Continguts relacionats

Back to top button