Actualitat

Èxit de la Festa Petita de Vidreres

La Festa Petita ha coincidit amb la 10a trobada de Ranxos, Escudelles i Sopes Històriques que s’ha celebrat al municipi, i també amb la campanya gastronòmica del salsafí. El bon temps ha animat els veïns i veïnes a participar en les diferents activitats programades.

Un any més, la Festa Petita de Vidreres ha sigut un èxit. En aquesta edició, que s’ha celebrat els dies 17, 18 i 19 de novembre, s’hi han organitzat activitats per a totes les edats, i també una xerrada i una visita guiada pel castell de Sant Iscle per donar a conèixer el vescomtat de Cabrera. A més, dissabte i diumenge ha coincidit amb la 10a trobada de Ranxos, Escudelles i Sopes Històriques, que enguany s’ha celebrat al municipi selvatà. 

Divendres al vespre, el concert de la Principal de la Bisbal amb Esther Buqueras, presentant l’espectacle “Cançons de la nostra terra, va donar el tret de sortida de la Festa Petita. El binomi musical va entonar cançons de tot el territori de parla catalana, com sardanes, jotes, havaneres, rumbes o balades. 

Dissabte i diumenge es van organitzar activitats per a totes les edats. Els més petits, van poder participar en tallers de construcció d’avions, inflables i en un espectacle infantil de circ amb la companyia Circ Vermut.  La nit de dissabte, el pavelló municipal va acollir el concert de Festa petita amb Tutú-Keké i DJ Sendo. Diumenge al migdia es va celebrar dos tastets, un de vins escumosos i de productors i productes locals.  

El vescomtat de Cabrera també va ser present a la Festa Petita, ja que dissabte es va organitzar una xerrada amb l’historiador i arqueòleg Joan Llinàs que va donar a conèixer la història del vescomtat i la seva importància a la comarca. Diumenge, la caminada fins al Castell de Sant Iscle va ser un èxit que va culminar amb una visita guiada feta també per Joan Llinàs i que va explicar la història del monument i la seva relació amb els Cabrera. 

Els regidors de Festes, Cristina Arcaya i Jose Berjaga han volgut destacar que la Festa Petita és una festa per a tots els públics i totes les edats. “Estem molt contents de la rebuda i l’assistència a les diferents activitats que s’han organitzat al llarg dels tres dies i és el resultat de la feina feta i la voluntat de les associacions del municipi i de l’Ajuntament”. 

Aquest any, la Festa Petita ha coincidit amb la 10a trobada de Ranxos, Escudelles i Sopes Històriques amb la participació de 14 colles. Al llarg de dos dies, s’ha reivindicat aquests plats tradicionals dels diferents municipis participants, amb diferents activitats on es va donar a conèixer la seva història. 

Continguts relacionats

Back to top button