Actualitat

Estratègia Pirenaica de Canvi Climàtic (EPiCC)

L´Estratègia Pirinenca de Canvi Climàtic (EPiCC) s´inscriu en un marc global de lluita contra el canvi climàtic, secundat per una sèrie d´iniciatives i accions a nivell internacional, regional i nacional.

L’Observatori Pirinenc del Canvi Climàtic, OPCC, coneixedor de la importància que la participació de la població té en les accions per al canvi climàtic i conscient que participar i estar informat és un dret de la ciutadania, ha engegat un procés de consulta pública de l’Estratègia Pirinenca de Canvi Climàtic EPiCC. És clau conèixer l’opinió de la població que és, en definitiva, per a qui es desenvolupen i per als qui es dirigeixen les polítiques. Entenem la consulta pública, per tant, com l’instrument que ens permetrà conèixer i incorporar les aportacions i els suggeriments de la ciutadania de manera que s’enriqueixi i millori la implementació d’aquesta Estratègia Pirinenca de Canvi Climàtic. El procés de consulta pública serà vigent del 21 d’octubre al 5 de novembre.

Agraïm per endavant les valuoses aportacions realitzades que seran tingudes en compte, en la mesura del possible, en la versió definitiva de l’EPiCC, i la seva posterior presentació i aprovació pels governs de les 7 regions pirinenques al plenari de la CTP.

A la pàgina web de l’EPiCC està disponible tota la informació.

Continguts relacionats

Back to top button