Actualitat

Es suspén la Festa Petita 2020

Benvolguts vidrerencs i vidrerenques,

La Festa Petita d’enguany que havia de celebrar-se el 13, 14 i 15 de novembre era necessaria per l’esbarjo de tots i totes, després de l’esclat de la pandèmia a principis d’any. Això no obstant, la segona onada de la Covid ens obliga a suspendre la festa.

Per tant, seguint les recomanacions per fer front a la pandèmia del Coronavirus COVID-19, aquest any no es podrà desenvolupar la festa pel que es reprendrà de cara a l’any vinent.

Aquesta ha estat una decisió presa des de la consciència social i seguint les recomanacions del Govern Català.

Ara cal fer front a la crisi sanitària de la COVID-19, i un cop n’hàgim sortit i sortir als carrers sigui segur tornarem a plantejar una nova edició de la Festa Petita.

Des de l’Ajuntament volem donar les gràcies per tot el suport que hem rebut de tothom, també volem agrair el suport i la predisposició dels organitzadors, voluntaris i entitats implicades.

Gràcies també, a tots els vidrerencs i vidrerenques per l’interès i la comprensió envers la situació actual. Ens en sortirem!

Tan bon punt es doni per controlada la situació posarem fil a l’agulla per preparar una edició lluïda i a l’alçada de les circumstàncies per gaudir de la Festa Petita del 2021!

Salutacions cordials,
Jordi Camps Vicente i Francesc Baltrons Lloveras

Continguts relacionats

Back to top button