Actualitat

Es pinten murals a diferents punts del municipi en motiu de la celebració del Dia Mundial de l’Art

Ja s’han començat a dur a terme les pintures dels murals a cinc espais diferents del municipi, una activitat que compta amb la participació de l’Escola d’Arts Plàstiques i de les escoles, a banda de les associacions de veïns, entre d’altres.

En motiu de la celebració del Dia Mundial de l’Art, el darrer cap de setmana (dissabte 15 d’abril) van començar-se a pintar cinc murals a diferents llocs del municipi. Els murals (que es faran al Local Social d’Aiguaviva, al Bar de la Piscina de la Goba, a la Piscina de Puigventós, a Terrafortuna i al Centre Cívic del nucli) tenen una dimensió de 1,40 per 1,40 metres i simbolitzen les quatre estacions. La participació és oberta a tothom. 

Els murals acabaran de pintar-se el dissabte 29 d’abril, que serà quan es finalitzaran les pintures del bar de la piscina de Puigventós i del bar de la piscina de La Goba. De moment el mural del Centre Cívic ja està acabat. 

Aquesta proposta neix del grup motor d’educació 360, un projecte que interconnecta els diferents agents de l’ecosistema socioeducatiu del municipi per tal d’enfortir les relacions entre els mateixos i establir-hi vincles i sistemes de treball conjunt.

El Dia Mundial de l’Art se celebra des del 2012 a diferents països i poblacions cada 15 d’abril en honor al dia del naixement de Leonardo da Vinci, qui va ser seleccionat com a símbol mundial de pau, llibertat d’expressió, tolerància, fraternitat i multiculturalisme, així com també l’art és important en altres camps.  

Per al regidor Francesc Baltrons: “des de Vidreres cada any celebrem aquesta festivitat d’una manera o altra, aquest any els diferents murals es troben relacionats tot vinculant els diferents barris del municipi. A banda ha estat un exercici de cohesió entre diferents entitats com associacions de veïns, la comunitat educativa o l’Escola d’Arts Plàstiques, entre d’altres.”

Continguts relacionats

Back to top button