Actualitat

Es liciten les obres de millora de la seguretat viària a la C-63 a Vidreres per un import de 6MEUR

Els treballs consistiran en la construcció de diverses rotondes i passos de vianants, així com en la implementació d’un separador de fluxos.

El Departament de Territori ha licitat les obres per a millorar l’accessibilitat, pacificar el trànsit i reforçar la seguretat viària a la C-63 al seu pas per Vidreres, per un import de 6 MEUR. Aquesta actuació consistirà principalment en la construcció de diverses rotondes i passos per a vianants i la implantació d’un separador de fluxos en una carretera on hi ha nombrosos accessos a urbanitzacions i a diversos espais d’activitats.

Pel que fa als accessos, es construiran noves rotondes d’accés a Terrafortuna, Puigventós –es tancarà la rotonda partida actual– i Aiguaviva Park (al quilòmetre 5,7). A més, es formarà un carril central de gir en la intersecció d’Aiguaviva Park situada al quilòmetre 6,7. En paral·lel, se suprimeixen els trams d’avançament i els girs a esquerres a la carretera. També es milloraran altres accessos que quedin amb girs a la dreta, per a facilitar la conducció.

D’altra banda, s’implantaran nous passos per a vianants a l’entorn dels giratoris de Terrafortuna i d’Aiguaviva Park i es millorarà el ferm, la senyalització horitzontal i vertical i les barreres de seguretat.

Per a l’alcalde, Jordi Camps: “aquest anunci de licitació és una molt bona notícia, fa molt temps que reclamem les rotondes i millores en matèria de seguretat viària i esperem que amb aquest anunci les obres estiguin a ben a prop”. 

Lligada a la seguretat viària el consistori ha posat en marxa també tres radars fixos i un de mòbil que serveixen, de moment, per fer un estudi de les velocitats a les que els vehicles entren al municipi. Aquesta actuació, implantada a les entrades del poble, té una voluntat educadora i de consciència social.  

Millora a la C-63, a Lloret de Mar

També a la C-63, al terme de Lloret de Mar, el Departament ha finalitzat les obres per a millorar la seguretat viària a l’accés a la urbanització dels Pinars. Els treballs, amb un pressupost de prop de 600.000 euros, han consistit en la millora de la visibilitat i la construcció d’un carril central per a girs a l’esquerra. També es faciliten els canvis de sentit i les incorporacions i sortides a la dreta.  

Continguts relacionats

Back to top button