Actualitat

Es destinen 100.000€ a millorar asfaltatges de diferents punts de Vidreres

D’entrada es repararan parcialment els trams malmesos, en una segona fase es procedirà a fer un asfaltatge complet de carrers.

Amb l’objectiu de millorar la circulació en diferents punts del municipi de Vidreres, s’ha licitat la millora d’asfaltatges per un valor de 100.000€ i que ajudarà a reparar alguns punts malmesos de la xarxa viària. 

De moment s’arreglaran parcialment les zones afectades, és a dir, no s’asfaltaran de nou els carrers però sí s’arreglaran els desperfectes. En el cas dels punts més malmesos sí que es procedirà a fer un asfaltatge complet de la via. 

Les tasques es portaran a terme a diferents barris del municipi com són Aiguaviva, el nucli urbà, Terrafortuna, La Goba, mas Flassià, Els Salzes i a Barri de la Pau entre d’altres. 

Aquesta és una primera fase, de cares a l’any vinent l’objectiu es realitzar tasques d’asfaltatge majors.  

Per a l’alcalde Jordi Camps: “millorar l’asfaltatge dels carrers i per tant, millorar la circulació a les vies i la seguretat, és una prioritat. No podem fer tots els arranjaments de cop, però sí que es començaran a fer millores a trams de carrers malmesos.”  Afegeix que: “aquesta és només una primera fase amb la voluntat de l’any que ve haver pogut fer una repassada a totes les vies del municipi”. 

L’ajuntament posa a disposició dels veïns el mail ajuntament@vidreres.cat per fer-hi arribar queixes i suggeriments amb voluntat de seguir millorant el municipi, també de localitzar zones amb l’asfaltatge malmés. 

Continguts relacionats

Back to top button