Actualitat

Es bateja un carrer amb el nom d’una dona vidrerenca: Dolors Mullera

L’acte de nomenament del carrer s’ha fet avui al migdia (12:30 h) aprofitant els actes de commemoració del Dia de la Dona.

L’edifici de l’Ajuntament de Vidreres llueix un gran llaç lila en motiu de la commemoració del Dia de la Dona. Aquest llaç ha estat dissenyat pels alumnes de l’escola d’Arts Plàstiques del Centre Cívic. 

La jornada d’avui vol commemorar la lluita de les dones per la seva participació en la societat i el seu desenvolupament íntegre com a persones. En motiu de la jornada s’ha preparat una extensa programació que ha començat avui a les 12 h del migdia amb la lectura del manifest a càrrec de la regidora d’Igualtat, Eva Madrenys; la regidora de Benestar Social, Margarita Solé i treballadores municipals. 

Tot seguit s’ha posat  el nom de Carrer Dolors Mullera al carrer travesser entre el Tramuntana / Sant Jordi i els carrers Sant Cristòfol i carrer de l’Institut. 

Dolors Mullera és una dona vidrerenca de 97 anys que va ser mestra i que va ser la primera dona regidora de l’Ajuntament de Vidreres. 

A la tarda s’han seguit desenvolupant activitats. Fins a les 17:30 h al gimnàs de l’Escola Sant Iscle s’ha fet la jornada solidària “Donan’s el cabell” per recollir cues de més de 25 cm que es destinen a fer perruques per Oncolliga.  

A banda, a les 17 h a l’Institut de Vidreres s’ha col•locat una placa en homenatge a l’exprofessora Carme Romero. 

Fins a les 19 h també s’ha desenvolupat l’activitat “Amb ulls de dona ens apleguem per les dones” a la Biblioteca Joan Rigau i Sala. Consisteix en una ballada conjunta, a més d’altres tallers i activitats diverses. 

Divendres de 10 a 11 h es realitzarà un taller d’hipopressius a la Plaça U d’Octubre de 2017 i el dissabte el Teatre Casino la Unió acollirà el concert de la Beth, que oferirà un espectacle titulat Natural Women i que és un homenatge a totes les dones músiques que han inspirat l’artista al llarg de la seva trajectòria. 

Fins el 17 de març pot veure’s a la Biblioteca l’exposició “Mercè Pàniker i Alemany. Una vida d’emprenedoria i feminisme”.  

A banda per les xarxes socials s’ha difós una coreografia feta expressament per a la ocasió a càrrec del Club Twirling Vidreres. 

Els comerços adherits a l’Associació de Comerciants de Vidreres també han decorat els seus comerços per al dia d’avui. 

Continguts relacionats

Back to top button