Actualitat

El tour del grup de música Iónico arriba a Vidreres

Fan un espectacle que passeja per tota la música llatinoamericana fent una especial parada en el folcklore argentí i el tango. Alhora us poden fer uns tallers relatius al tema.
 
Els IÓNICO són un quartet de música de CHACABUCO, Gran Buenos Aires, amb una dilatada experiència en escenaris de tot el món. Interpreten la música amb una gran perícia degut a l’experiència dels seus quatre components i a les llargues gires que els han portat a sonar com un més dels músics.
 
El grup barreja la música tradicional argentina i la milonga i el tango amb repertori de diferents països llatins fent que l’actuació tingui tot el sabor de la música pròxima a nosaltres i que tant coneixem però amb l’autenticitat que només pot trametre un grup que aterri del país d’origen i ens bolqui tot el sabor i la música més tradicional i actual a ultramar.

RENATA MARCHESSI…………TECLADOS VOZ Y VIOLÍN
ANDÉS AMADE…………………..GUITARRA Y VOZ
CLAUDIO APO MENESES……PERCUSIÓN Y VOZ
PABLO FERRARO……………… BAJO Y VOZ

Els concerts seran els següents:
·       24 de juliol-TEATRE CASINO DE VIDRERES
·       28 de juliol-LA GOBA DE VIDRERES
·       30 de juliol-PISCINA DE VIDRERES

Estreta col·laboració entre Vidreres i el grup de música
 
L’Ajuntament de Vidreres tindrà acollits el proper mes de juliol una agrupació musical que ens ve des de l’Argentina directament, el grup IÓNICO amb l’objectiu de portar a terme un intercanvi entre professors i alumnes al mes de novembre, de Vidreres cap a Argentina i d’allà cap a Girona. 
 
La relació neix arrel del contacte amb el grup que els va dur a fer una actuació el passat mes de novembre i a continuació es produeix un vincle que ha desembocat en aquesta gira que oferirà la música del grup a diferents indrets.
 
 
No us deixaran indiferents: https://youtu.be/zDiWk9d4uzE
 
 

Continguts relacionats

Back to top button