Actualitat

El nou camp de futbol municipal ja està en funcionament

Ja es juguen partits al terreny de joc després que s’hi substituís la gespa artificial per una de darrera generació que no necessita cautxú.

Aquesta tarda s’ha fet l’acte d’inauguració de les millores del camp de futbol. Aquesta inauguració s’ha fet coincidint amb l’acte de presentació de la temporada 22-23 del CEFS Vidrerenca. 

En l’acte hi ha assistit l’alcalde, Jordi Camps, que ha parlat de la importància de l’equipament esportiu com a punt cohesionador: “en aquest equipament no només s’hi practica esport, és un punt d’unió i cohesió, on els més petits aprenen i posen a la pràctica valors, és un espai per a la reunió i el gaudi de l’esport, en aquest cas el futbol. Per tot plegat calia tenir un terreny de joc a l’alçada de la tasca importantíssima que es fa aquí. Esperem que els jugadors del club, així com tots els esportistes que ens visiten cada setmana gaudeixin de totes les millores fetes darrerament”. 

Per la seva banda, la regidora d’esports, Margarita Solé, ha posat l’accent en la innovació del terreny de joc que s’ha instal·lat: “ens omple d’orgull dir que tenim un dels terrenys de joc més punters no només de la comarca i la província sinó de Catalunya. Tot i que cada vegada més s’elimina el cautxú dels terrenys de joc, a Vidreres som un dels pobles valents que ens hem animat a fer el canvi dels primers, perquè estem segurs que una bona pràctica esportiva ha d’anar lligada a una política de sostenibilitat ferma.”

En l’acte també hi han estat presents diferents presidents honorífics de l’entitat, així com David Bellver, president del MIC o l’exfutbolista i entrenador Pere Gratacós. 

La nova gespa del camp de futbol

La gespa que s’ha instal·lat és de darrera generació i no necessita cautxú, aquest tipus de terreny és molt més respectuós amb el medi ambient i més agradable per a la pràctica esportiva. 

El motiu del canvi de gespa és el deteriorament de l’anterior, que tenia 15 anys d’antiguitat i podia causar lesions als usuaris i usuàries degut al seu desgast. 

L’empresa que ha fet el canvi de gespa ha estat Sport and Landscape SL, empresa especialitzada en minimitzar l’impacte en el medi ambient i compta amb la certificació en la petjada CO2 per al muntatge i desmuntatge de la gespa i la reutilització de materials.

Millores a la zona esportiva

Aquesta és una millora més de les diverses que s’han dut a terme darrerament a la zona 

esportiva. A banda del canvi de la gespa del camp de futbol, s’ha renovat la il·luminació del mateix equipament i properament s’hi instal·larà un nou marcador electrònic. En el pavelló poliesportiu també s’ha barnissat i pintat de nou el parquet i s’ha renovat la il·luminació. 

Continguts relacionats

Back to top button