Actualitat

El futur de l’alimentació a Catalunya

Decideix el futur de l’alimentació a Catalunya
https://participa.gencat.cat/processes/estrategiaalimentacio

Des de la Generalitat de Catalunya es vol impulsar una estratègia alimentària de país per al període 2021-2026, que aposti per un sistema alimentari sostenible, competitiu i arrelat al territori, que produeixi uns aliments accessibles, saludables i de qualitat, reconeguts pels consumidors.

Amb l’objectiu de fer front a aquest repte que tenim com a país, és necessari disposar d’una política alimentària compartida amb tota la societat, construïda des de la producció d’aliments i arrelada al territori. El Pla Estratègic de l’Alimentació de Catalunya 2021-2026 s’estructura en quatre grans eixos de treball, per als quals es defineixen uns objectius i línies estratègiques que s’acaben concretant en iniciatives, és a dir, les accions específiques que s’han de realitzar per donar resposta als objectius marcats.

En aquest context, la Direcció General d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries, en col·laboració amb la Secretaria de Transparència i Govern Obert, impulsa un procés participatiu per incorporar en la definició d’aquesta estratègia a tots els qui componen la cadena de valor agroalimentària, des dels productors d’aliments fins als consumidors finals. Aquest procés té com a finalitat recollir i desenvolupar propostes d’iniciatives sobre els objectius estratègics que les persones participants considerin més rellevants per al futur de l’alimentació a Catalunya.

I recorda, trobaràs tots els PROCESSOS PARTICIPATIUS a https://participa.gencat.cat/

Continguts relacionats

Back to top button