Actualitat

El Dia Internacional de l’Art arriba a Vidreres del 12 al 14 d’abril

Els agents artístics públics i privats de la ciutat i de la demarcació es bolquen en la celebració conjunta d’aquestes jornades, en les quals es faran activitats i exposicions.
 
 
Del 12 al 14 d’abril, Vidreres i tota la demarcació de Girona acollirà de nou activitats diverses per celebrar el Dia Internacional de l’Art. Moltes activitats i exposicions conformaran la programació de la sisena edició d’aquesta efemèride a la ciutat i a la demarcació, que té com a objectiu apropar el món de les arts visuals a la ciutadania i fer visible l’activitat creativa del territori.
 
A Vidreres, el dissabte 13 d’abril, es portarà a terme l’acció creativa Mural en Mur al Centre Cívic Francesc Llobet (c. d’Orient, 122).
 
Amb la finalitat comuna d’emplenar els carrers del territori d’art i de cultura en aquesta gran festa que se celebra en l’àmbit internacional, s’ha organitzat un ampli i divers programa d’activitats multidisciplinàries, gratuïtes i aptes per a tots els públics, com itineraris d’art, propostes gastronòmiques, performances, projeccions, xerrades, exposicions i jocs.
 
El 2011 la UNESCO va declarar el 15 d’abril Dia Internacional de l’Art, amb motiu de la commemoració del naixement de l’artista renaixentista Leonardo da Vinci, que va néixer el 15 d’abril de 1452. En les tres passades edicions d’aquesta iniciativa a les comarques gironines, hi han participat unes 10.000 persones.
 
Aquesta iniciativa és promoguda i coordinada pel Bòlit, Centre d’Art Contemporani de l’Ajuntament de Girona en col·laboració amb entitats, associacions, institucions i artistes de Girona i les comarques gironines i compta amb el suport de la Diputació de Girona i dels Serveis Territorials de Cultura a Girona de la Generalitat de Catalunya, també, amb el suport i col·laboració de l’Ajuntament de Vidreres, l’Espai d’Orientació i Arts Plàstiques de Vidreres.
 

Continguts relacionats

Back to top button