Actualitat

El camp de futbol municipal estrenarà gespa properament

Les obres de substitució de la gespa ja han acabat i, a l’espera que s’ultimin els detalls, es donarà el canvi de gespa per acabat els propers dies. S’està instal·lant una gespa sense cautxú, més agradable per a la pràctica esportiva i més sensible amb el medi ambient.

L’Ajuntament de Vidreres substitueix la gespa artificial del camp de futbol i les obres de millora, que van començar després de Nadal, estan pràcticament acabades. La gespa que s’està instal·lant és de darrera generació i no necessita cautxú, aquest tipus de terreny és molt més respectuós amb el medi ambient i més agradable per a la pràctica esportiva.

El motiu del canvi de gespa és el deteriorament de l’anterior, que tenia 15 anys d’antiguitat i podia causar lesions als usuaris i usuàries degut al seu desgast. 

La regidora de l’àrea, Margarita Solé, explica que: “des de l’Ajuntament apostem pel compromís, el respecte i la cura pel medi ambient. És per això que ens hem decidit per un producte totalment reciclable. Ens han informat que en els propers anys es prohibiran els camps de futbol amb base de cautxú, perquè és un producte que es considera contaminant. A Vidreres ens hem avançat substituint el cautxú per una base elàstica de polietilé i sorra de sílice”. 

L’empresa adjudicatària de l’obra ha estat Sport and Landscape SL, empresa especialitzada en minimitzar l’impacte en el medi ambient i compta amb la certificació en la petjada CO2 per al muntatge i desmuntatge de la gespa i la reutilització de materials. 

Millores a la zona esportiva

Aquesta és una millora més de les diverses que s’han dut a terme darrerament a la zona esportiva. A banda del canvi de la gespa del camp de futbol, s’ha renovat la il·luminació del mateix equipament, també del pavelló poliesportiu, on també s’ha barnissat i pintat de nou el parquet. 

El pressupost d’aquest any contempla 120.000 euros aproximadament per fer manteniments i millores a les instal·lacions esportives. Entre d’altres està previst fer una pista de volei, una actuació que s’havia demanat des de la ciutadania. 

Continguts relacionats

Back to top button