Actualitat

El 30 de setembre i l’1 d’octubre arriba la 10a edició de la Fira de la Cervesa a Vidreres

La Fira tindrà lloc el cap de setmana del 30 de setembre i 1 d’octubre i comptarà amb una gran varietat d’activitats al voltant de la cervesa.

El cap de setmana del 30 de setembre i 1 d’octubre Vidreres acollirà una nova edició de la Fira de la Cervesa, que vol ser un espai de trobada pels amants d’aquesta beguda i un punt de trobada entre fabricants i marques. 

A banda, el regidor de festes, Francesc Baltrons, explica que “la Fira de la Cervesa s’ha transformat en una cita ineludible pel calendari vidrerenc, essent un cap de setmana dedicat a la promoció del municipi, a la cultura i a la tradició cervesera”. 

Tindrà lloc a la Plaça Lluis Companys i compta amb un gran ventall d’activitats: des d’un tast de cerveses, música de versions, rock and roll i les actuacions de STAR3, The Sick Boys I la Banda Caliu. També hi ha programats vermuts i aperitius, així com un dinar popular, entre d’altres. 

Pel que fa activitats per a mainada hi haurà un espai infantil ubicat a la plaça de l’església i al carrer Catalunya on s’habilitaran inflables i jocs interactius.

A més, es durà a terme el concurs ‘Fes-te una selfie amb un cerveser’ a través d’Instagram amb el hashtag #birravidreres22. La fotografia amb més likes obtindrà un lot de cerveses de les cerveseries participants en la Fira.

En aquesta edició, els cervesers participants seran: Moska Girona, Cervesa Marina, Cervesa Florestina, Birrum, Terra Aspra, Pochs i Cervesa Folls. Les empreses cerveseres col·laboren en l’organització l’Associació de Comerciants (ACESV).

Continguts relacionats

Back to top button