Actualitat

Diumenge 15 de març és la data prevista per fer la consulta del correbous

És la data que s’ha acordat en les reunions que han mantingut l’Ajuntament de Vidreres, l’Associació de defensa ambiental i animal de Vidreres i la Comissió que organitza la festa del Correbous. 
 
Dimecres, 12 de febrer del 2020
Les tres parts han consensuat que finalment la consulta per saber la voluntat dels vidrerencs i vidrerenques sobre el futur del correbous se celebri el diumenge 15 de març.

La consulta, presencial, se celebrarà al Centre Cívic i tindrà un desenvolupament semblant a unes eleccions municipals, tenint en compte que els espais permesos per fer publicitat de campanya seran els mateixos que en uns comicis locals. La campanya començarà el 1 de març i s’allargarà fins el 13 de març. El dissabte 14 de març serà dia de reflexió. També hi haurà apoderats pel mateix dia de la consulta.

Podrà votar qualsevol persona resident a Vidreres major de 16 anys. La pregunta serà:  Vols correbous a Vidreres?
 
El consistori ha preparat aquesta consulta arrel dels incidents de la darrera festa del Correbous la festa major passada. La consulta s’ha preparat seguint les indicacions de la Llei de consultes en Règim Local de la Generalitat de Catalunya.
 
L’ajuntament de Vidreres amb aquesta acció vol escoltar el poble per tal de fer el que aquest vol i decideix.  
 
Per l’alcalde, Jordi Camps “és molt important que en aquest procés hi hagi el màxim de participació possible, demostrant que el poble ha sortit a votar i ha decidit ”. 

Continguts relacionats

Back to top button