Actualitat

Dia mundial del medi ambient

La celebració del Dia Mundial del Medi Ambient 2020, el 5 de juny, aquest any amb el lema “És l’hora de la natura”, s’adapta a un format virtual i ens convida a obrir una nova finestra per endinsar-nos en la natura sense sortir de casa.

D’una banda, el Departament de Territori i Sostenibilitat ha publicat un web específic amb una selecció de continguts per reflexionar i actuar, sense moure’ns de casa: conferències i diàlegs en línia, debats, visites virtuals a diferents espais i d’altres accions més participatives que ja s’estan fent.

En aquest web també trobareu el repte que us proposem: contesteu el nostre Kahoot i demostreu si coneixeu la natura de casa nostra. Tindreu fins al 7 de juny per respondre’l.

D’altra banda, el mateix 5 de juny a les 10.30h tindrà lloc un diàleg virtual: “Ara que el món ha de reprendre l’activitat, és intel·ligent i econòmic tornar a treballar contra la natura?” entre Miquel Rovira, director de Sostenibilitat d’EURECAT i Carles Ibáñez, doctor en biologia i investigador de l’IRTA i patró del Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible, que parlaran sobre com la solució passa per entendre bé com funciona la natura i innovar basant-nos en els seus processos. L’acte comptarà amb la participació de Damià Calvet, conseller de Territori i Sostenibilitat, i l’actuació musical de Meritxell Neddermann.

Més informació i inscripcions al web del Dia Mundial del Medi Ambient 2020 a Catalunya.

Continguts relacionats

Back to top button