Cròniques del pleGeneral

Crònica del Ple ordinari del dia 7 de Febrer de 2023

Vidreres aprova la seva adhesió al conveni Temps per cures

És un conveni amb el Consell Comarcal en matèria de cures puntuals per a nens i nenes de 0 a 14 anys. És un dels punts aprovats en l’ordre del dia del ple d’avui, juntament amb altres modificacions a plans urbanístics.

Un dels punts de l’ordre del dia ha suposat l’aprovació del conveni del programa Temps per Cures, del Consell Comarcal de la selva. Es tracta d’un programa de cures puntuals per a nens i nenes de 0 a 14 anys atorgat pel Departament d’Igualtat i Feminismes. Així doncs, gràcies a aquest conveni es contractarà una figura tècnica per a la coordinació del programa que permetria la creació de dues ludoteques a la comarca i un servei de cura puntual en equipaments i a domicili. Aquest conveni recau sobre el Grup d’Esplai Vidrerenc per la tasca desenvolupada pels casals d’estiu.

A banda, s’han aprovat diverses modificacions al PGOU: per a la delimitació de l’antiga Avinguda Mediterrània i per a la definició de les condicions mínimes per a la implementació de residències canines al terme municipal.

En el torn de precs i preguntes s’han tractat temes a voltant del procés de municipalització de l’aigua als barris. S’ha informat als veïns que han preguntat sobre aquesta temàtica i sobre d’altres temes d’interès municipal.

Continguts relacionats

Mira també
Close
Back to top button