Actualitat

Continuació del Projecte Gat al municipi de Vidreres

El 3 de febrer de 2020 a les 19:00 hores a la Sala d’actes de la Biblioteca Joan Rigau i Sala (Carrer Orient, 18) es farà la segona reunió del Projecte Gat al municipi de Vidreres.

El projecte Gat vol millorar la qualitat de vida dels gats i evitar la superpoblació a través del mètode (CER) Captura amb gàbies trampa, Esterilització i Retorn a la colònia d’una manera transparent, ètica i responsable. A més, el projecte també contempla crear una xarxa d’alimentadors-cuidadors de gats.

Aquest projecte és possible gràcies a la Fundació Fauna, que és l’entitat sense ànim de lucre que recull les dades, donarà suport, assessorament, formació, sensibilització i supervisió als col·laboradors del projecte; als col·laboradors i voluntaris/es que podran seguir realitzant la tasca que fan ara però amb el recolzament de l’associació i el seu assessorament; i l’Ajuntament que vetlla pel bon funcionament del projecte i que destina les partides pressupostàries anuals per realitzar les esterilitzacions mitjançant convenis amb veterinaris col·laboradors.

Si vols formar part del PROJECTE GAT a Vidreres t’hi esperem!

Continguts relacionats

Back to top button