Celebrem l’èxit de CAN COMPANYÓ en el concurs del Pa de la Tramuntana
Els dos forners artesans van ser guardonats el passat mes de març en la 6a edició del Premi del Pa de la Tramuntana, un reconeixement que posa en valor la qualitat i l’artesania del seu pa.
L’alcalde de Vidreres, Jordi Camps, acompanyat del primer tinent d’alcalde i regidor de Reactivació Econòmica, Gerard Morgado, i la regidora de Benestar i Salut, Margarita Solé, han visitat l’establiment CAN COMPANYÓ per felicitar als responsables de l’el·laboració del Pa de Tramuntana, l’Enric Colls i en Joaquim Barnés.
A la visita també hi han participat el gerent del Gremi de Flequers Artesans de les Comarques Gironines, Angel Segarra i un representant de Farinera Coromina, destacant la col·laboració entre el sector flequer i els impulsors d’aquest projecte.
El Pa de la Tramuntana, nascut el 2011, és un projecte que promou l’elaboració de pa a partir de blats antics cultivats dins el Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà. Impulsat pel Gremi de Flequers, Els Aiguamolls de l’Empordà i la Cooperativa Agrícola de Castelló d’Empúries, busca preservar varietats tradicionals de blat i fomentar la sostenibilitat en el sector.
Si encara no heu provat el Pa de la Tramuntana us animem a fer-ho. Moltes felicitats per aquest reconeixement!