Actualitat

CASHKEEPER: El valor compartit com a motor de canvi

Vols fer de la teva empresa una organització amb propòsit? Quina importància té el valor compartit en ple segle XXI? I en la competitivitat empresarial?

Cada cop més s’exigeix a les empreses mirar més enllà del seu compte de resultats i valorar l’impacte que les seves accions tenen a l’entorn o al món sencer. El valor compartit és, doncs, un concepte en expansió que posa al centre de l’estratègia aspectes com la gestió del talent, el consum responsable o la sostenibilitat. I això ben aviat serà imprescindible.

Durant aquesta jornada entendrem per què el valor compartit és una estratègia de gestió empresarial transversal que busca desenvolupar noves oportunitats de negoci per a la maximització del valor competitiu en resoldre reptes socials i mediambientals a través del seu model de negoci i les operacions.

Aquesta sessió està centrada en les empreses de la província de Girona i Cashkeeper, ubicada a Calonge, explicarà la seva experiència en l’aplicació del valor compartit.

Cashkeeper promou l’ús de l’efectiu en un entorn de confiança i tranquil·litat, un mitjà de pagament freqüentment demonitzat, però que garanteix un ús democratitzat i anònim de les transaccions. Des dels seus inicis, l’empresa està molt compromesa amb diversos aspectes del valor compartit, com són la incorporació de dones a l’empresa i la reciclabilitat, tant en l’ús de materials reciclats en la producció com en la seva reutilització quan ja no són útils.

Connecta’t a la sessió i descobreix-ne més!

Aquesta jornada s’emmarca dins les sessions prèvies del Dia de l’Empresa 2022.

Aquí trobaràs totes les sessions de valor compartit dels pròxims dies, amb casos d’empreses de tot el territori.

Objectiu de l’acte

Conèixer la importància del valor compartit en l’estratègia empresarial a través de l’experiència d’una empresa del territori.

T’interessa si ets…

Una empresa de qualsevol mida i sector.

Informació i inscripcions: http://agenda.accio.gencat.cat/cercador/-/actes/2022/02/24/1301038/cashkeeper-el-valor-compartit-com-a-motor-de-canvi?backToSearch=/cercador/-/actes/cercador/s14022022.

Continguts relacionats

Back to top button