Actualitat

Campanya Solidària 2018 de Vidreres

Aquest dimecres 3 d’abril de 2019,  a la sala de reunions  de l’ajuntament de Vidreres, s’ha fet el lliurament del material comprat gràcies a la Campanya Solidària 2018 de Vidreres. 

Amb motiu de la campanya solidària que, des de fa anys, s’organitza des de la Federació de Comerç de la Selva i que aquest any porta per nom Donem un cop de mà als infants amb dificultats i en risc d’exclusió,l’associació de comerciants i empreses de serveis de Vidreres ha fet entrega d’una Tablet  a l’escola Sant Iscle  i de material didàctic a  l’escola Salvador Espriu. Cada any es decideix a quina entitat o col·lectiu es destinaran els diners que es recullin durant la campanya solidària que s’impulsa des de l’associació. L’entitat escollida és la que decideix en què vol invertir els diners rebuts de l’associació de comerciants i empreses de serveis de Vidreres.
La recaptació aconseguida és fruit dels donatius de la campanya solidària portada a terme per l’associació de comerciants  i empresaris de Vidreres, durant la VI Fira de la cervesa artesana, juntament amb l’aportació econòmica de l’Obra Social “la Caixa”.

A l’acte de lliurament hi va assistir l’Alcalde de Vidreres, Jordi Camps, el regidor de Reactivació Econòmica,Lluís Galobart,  la regidora de Benestar Social, Margarita Solé, el regidor d’Ensenyament,  Francesc Baltrons, la gerent de la Federació de comerç de la Selva, Montserrat Pujolràs, representants de la junta de l’associació de comerciants i empreses de serveis de Vidreres, Dolors Boschdemont  i Georgina Vidal,   Dolors Iborra va ser la representant de Escola Sant Iscle, Xavier Alonso, el representant de la Escola Salvador Espriu i Claudi Brossa, representant de l’Obra Social “la Caixa”, que col·labora i dóna suport a aquesta iniciativa. 

Continguts relacionats

Back to top button