Actualitat

Càmeres de vigilància per evitar abocaments incívics

S’han col·locat tres càmeres de vigilància als punts més problemàtics i susceptibles de patir abocaments incívics
 
Dimarts, 9 de juny del 2020
En els darrers mesos l’Ajuntament de Vidreres ha detectat un increment en els abocaments descontrolats en els punts de recollida d’escombraries. 
S’hi aboquen objectes voluminosos, runa, es llancen bosses fora dels contenidors, restes de poda… que dificulten que els veïns puguin llançar les escombraries correctament tot causant malestar i provocant un impacte negatiu pel municipi. 
 
Per tal de millorar la situació s’han instal·lat tres càmeres de videovigilància per intentar detectar els infractors i millorar l’aspecte i l’estat dels punts de recollida. Les càmeres s’han instal·lat al nucli del poble, a Aiguaviva Park i a La Goba. 
Aquest és només un primer pas, perquè la intenció és augmentar el nombre de punts de control per anar erradicant aquestes pràctiques incíviques. Es volen incrementar els punts de control a Aiguaviva Park i també instal·lar-ne a Terrafortuna, a més d’intensificar la vigilància en algun altre punt del centre de Vidreres.
 
Aquestes càmeres, a més de tenir un efecte dissuasiu per possibles infractors també serveixen per sancionar als incívics. 
 
Per a l’alcalde Jordi Camps: “Aquest és un problema molt estès no només a Vidreres, també a d’altres municipis de la zona. Amb aquest sistema volem identificar els infractors per poder-los multar. Els vidrerencs i vidrerenques han de poder tirar les escombraries amb normalitat sense haver d’esquivar runa o altres elements.”

Continguts relacionats

Back to top button