Actualitat

Arriben les Jornades Educatives de Primavera de Vidreres

Arriba la 27a edició de les Jornades de Primavera de Vidreres, xerrades i tallers sobre salut de caire divulgatiu.
 
L’Ajuntament de Vidreres, la Diputació de Girona i l’Institut Català de la Salut organitzen durant el mes de maig les jornades educatives de primavera. Totes les xerrades tindran lloc a l’Aula 6 de l’edifici de Can Xiberta de Vidreres (c. d’Orient, 18) i estaran destinades a tota la població de Vidreres.
 
A continuació et presentem la programació de les jornades:
 
Dimarts 14 de maig a les 19 h
La reflexologia podal infantil (de 0 a 12 anys)
Saps què és la Reflexologia podal? Saps com et pot ajudar a resoldre les típiques malalties dels teus infants? Amb aquesta xerrada parlarem de com funciona i com la podeu utilitzar en el vostre dia a dia. També hi haurà una part pràctica a on us ensenyarem els punts de relaxació del peu perquè així ja ho pugueu posar en pràctica. S’hi poden portar els infants.
A càrrec de: Sra. Marta Homs, Monitora de Reflexologia Podal Infantil.
 
Dijous 16 de maig a les 19 h
Meditació Creativa i Mindfulness
Sovint, pensem com podem equilibrar les nostres vides: la família, el treball, els amics, la salut… Ens surt aquella famosa frase “no tinc temps”! Gràcies a la meditació, la millor medicina natural, podrem educar la nostra atenció i la respiració com a eines essencials per aprendre a prendre consciència de nosaltres mateixos, dels altres i del nostre entorn.
A càrrec de: Sra. Cloti Bassegoda Hugas, Psicòloga i psicoterapeuta.
 
Dimarts 21 de maig a les 19 h
Els hàbits saludables i l’esport
Entenem l’esport com una activitat física o exercici físic adherit a una normativa interna on es posen a prova les habilitats motrius, cognitives i físiques dels esportistes. Però l’esport no només és quelcom competitiu, l’esport és una forma de viure, és una filosofia, és un hàbit saludable que ens permet cuidar el nostre cos ja que només en tenim un per viure i hem de cuidar-lo.
A càrrec de: Sr. David Cano Cruz, Graduat en CAFE i jugador de futbol.
 
Dijous 23 de maig a les 19 h
Vols deixar de fumar i no saps com? Vine i t’ho expliquem!
Les persones fumadores sovint es plantegen deixar de fumar. En aquest moment, el més difícil és COMENÇAR! En aquesta xerrada, els/les assistents coneixeran “la guia per deixar de fumar” amb l’acompanyament d’una terapeuta. Qui ho desitgi SORTIRÀ amb una visita concertada gratuïta.
A càrrec de: Sra. Montse Vidal, infermera referent del programa “Tabac” de l’ABS Sils,
Vidreres, Maçanet i Riudarenes.
 
Vine, informa’t i descobreix solucions a problemes de salut, tant teus com de familiars o persones properes!
 

Continguts relacionats

Back to top button