Actualitat

Arriba la segona edició del Festival de Gòspel de Vidreres

El festival se celebrarà els dies 6,7 i 8 de maig i comptarà amb bandes d’àmbit català, estatal i fins i tot internacionals.

Després de l’èxit del primer Festival de Gòspel de Vidreres l’any 2019, els dies 6, 7 i 8 de maig arriba una segona edició amb una programació que inclou diferents estils d’aquest gènere musical.

L’esdeveniment tindrà lloc al Teatre Casino i a l’església, on les bandes d’àmbit català, estatal i fins i tot internacionals, oferiran la millor de les seves actuacions als oients del festival. L’ambient marcat per l’entorn del lloc, la música i l’alegria pròpia de la primavera, doten d’un caràcter especial aquest festival que el fa acollidor pels amants de la música.

El dia 6 de maig tindrà lloc l’exhibició de gòspel contemporani i tradicional amb el grup Barcelona Gòspel Messengers que interpretarà el seu nou espectacle Dance!, on des de l’òptica de gòspel, donen una nova sonoritat a alguns dels grans èxits del mític segell Motown, combinant tradició i modernitat, gòspel i funk, tendresa i contundència i respecte i risc.

El dia 7 de maig tindrà lloc el taller de gòspel obert al públic a càrrec de la cantant sud-africana Karol Green. L’artista pensa que la música és un llenguatge universal que tothom pot entendre, aprendre i compartir, alhora que uneix a les persones espiritualment. Seguidament, tindrà lloc la representació de Gòspel Choir a càrrec de Karol Green & Soul Choir, un cor de gòspel format per cantants amb una llarga experiència en cors de gòspel d’arreu de Catalunya escollits expressament per formar part d’aquest projecte que vol aportar un alt grau de ritme i excel·lència musical, amb un repertori de gòspel actual, black i funk. Transmeten una música amb veritable ritme i sentiment, joia de viure.

I per últim, el dia 8 de maig seguint la línia del gòspel contemporani i tradicional, serà representat pel Cor Gòspel Girona que ofereix un repertori exclusiu de Gòspel, tant contemporani com espiritual. És un cor no professional, de gent que vol gaudir cantant amb l’objectiu de fer gaudir el públic també. Actualment, formen el cor 61 cantaires, un pianista i un bateria.

Per al regidor de Festes, Francesc Baltrons: ”És un plaer anunciar la segona edició del Festival de Gòspel, ja que després de l’èxit de 2019 i amb una pandèmia pel mig teníem moltes ganes de reprendre el festival i poder celebrar-ho amb els vidrerencs i vidrerenques i tots els amants de la música. Us hi esperem!

Continguts relacionats

Back to top button