Actualitat

Arriba la novena edició de la Festa i Fira de les Flors a Vidreres

La festa se celebrarà el cap de setmana del 27, 28 i 29 de maig i compta amb una àmplia programació d’activitats per a tots els públics.

Un any més Vidreres dona la benvinguda al bon temps amb la Festa i Fira de les Flors. Els dies 27, 28 i 29 de maig els carrers de la vila s’ompliran de llum i colors gràcies als racons florals, la fira d’artesania, les exposicions i activitats diverses com jocs de fusta, concerts, xerrades, racons musicals, tast de vins, entre d’altres. A més a més, en aquesta novena edició s’ha obert la participació a artistes locals perquè mostrin els seus productes i projectes, amb la intenció de continuar fent-ho en les edicions següents.

Enguany es comptarà amb la Fira d’artesania, una mostra d’expositors de productes d’artesania on es pretén contribuir a promoure el coneixement del sector artesà. Es celebrarà el dissabte durant tot el dia i diumenge fins al migdia. Al llarg de la fira es podrà aprendre a confeccionar un punt de llibre amb tècnics d’estampació floral o un fanalet de vitrall, entre d’altres, amb els tallers demostratius i participatius.

Aquesta edició inclou una altra novetat per llepar-se’n els dits, es tracta de l’espai gastronòmic “La Brava Street Food”, una proposta gastronòmica original de restauració en vehicles increïbles. Es podrà gaudir d’aquest espai durant tot el dissabte al carrer Catalunya amb el carrer Costa Brava.

No podem deixar de banda el concurs de plantes i flors per a tots els aficionats. En aquest sentit, el concurs presenta diverses modalitats: Rosa individual, Ram de roses, Ram de flors, Testos amb flor, Testos amb fulles, Cactus individual, Bonsai, Orquídia, Originalitat, Infantil de composició de flors (fins a 14 anys) i Racons entitats. Les inscripcions al concurs ja estan obertes, tota persona interessada en participar es podrà inscriure fins el dijous 26 de maig. Les bases es poden consultar en el document adjunt.

Finalment, cal esmentar el concurs de fotografia a Instagram, que es podrà participar des del divendres 17 fins al diumenge 29 de maig a les 00 h. El concurs consisteix a penjar una fotografia relacionada amb la Fira de les Flors 2022 amb l’etiqueta #FlorsVidreres2022. Hi pot participar tothom major d’edat que tingui Instagram, amb el perfil obert, independentment de la seva procedència i que segueixi el perfil @ajvidreres.

Us esperem a la Festa i Fira de les Flors!

Continguts relacionats

Back to top button